ไกด์นำเที่ยว

ไกด์นำเที่ยว ที่เดินทางเป็นรายบุคคลหรือเป็นกลุ่มเพื่อเที่ยวชมหรือเที่ยวชมสถานที่ตามแผนที่วางไว้ หรือตามความต้องการของนักท่องเที่ยวดูแลอำนวยความสะดวกให้นักท่องเที่ยวได้รับความสะดวกสบาย. เดินทางไปกับนักท่องเที่ยวเพื่อนำเที่ยวและศึกษาสถานที่อธิบายกฎข้อบังคับอธิบายจุดสนใจทั้งหมดและให้ข้อมูลที่ถูกต้องแก่นักท่องเที่ยว ตอบคำถามของนักท่องเที่ยวและให้ข่าวสารหรือความรู้อื่น ๆ ตามต้องการ

ผู้ประกอบอาชีพนี้จะต้องศึกษาและค้นหาข้อมูลเกี่ยวกับสถานที่ท่องเที่ยวรวมถึงความรู้ด้านประวัติศาสตร์ภูมิศาสตร์ประเพณีวัฒนธรรมการวางแผนเส้นทาง กำหนดเวลาทัศนศึกษาให้เหมาะกับฤดูกาล และเวลาติดต่อที่พักหรือเตรียมอุปกรณ์สำหรับการพักแรมในสถานที่เพื่อเป็นแนวทางนำนักท่องเที่ยวชมสถานที่

และบรรยายให้นักท่องเที่ยวทราบเกี่ยวกับความเป็นมาของสถานที่และภูมิทัศน์ธรรมชาติในท้องถิ่นที่น่าสนใจและน่าสนใจประวัติศาสตร์วัฒนธรรมประเพณีและความเป็นอยู่ของผู้คนสามารถเข้าพักได้อย่างสะดวกสบาย ความปลอดภัยของนักท่องเที่ยวในระหว่างการท่องเที่ยวด้วยความพยายามในการจัดบริการที่ต้องพึงพอใจและประทับใจทุกคนอย่างทั่วถึงและต้องมีจรรยาบรรณในวิชาชีพ

ไกด์นำเที่ยว

ไกด์นำเที่ยว

Bring travelers traveling as an individual or as a group for a planned sightseeing or sightseeing trip. Or according to the needs of tourists, take care of the facilities, make tourists get comfortable. Travel with tourists to guide and study places, explain regulations The safety of tourists during the trip through an effort to provide a service that must thoroughly satisfy and impress everyone, and professional ethics are required. , explain all points of interest, and provide travelers with accurate information. Respond to traveler questions and provide news or other knowledge as needed.

This professional will study and search for information about the attractions, including knowledge of history, geography, traditions, culture, route planning. Schedule excursions to suit the season. And when contacting accommodation or preparing on-site camping equipment to guide tourists around the facility.

And describe to tourists about the history of local attractions and interesting and interesting natural landscape, history, culture, traditions and well-being of the people. Stay at ease. The safety of tourists during the trip through an effort to provide a service that must thoroughly satisfy and impress everyone, and professional ethics are required.

ติดตามสาระและวิธีหาเงินได้ที่นี่ >>>> คลิ๊ก <<<<

สาระความรู้เพิ่มเติม  : Google

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *