สร้างรายได้จากคริปโต

สร้างรายได้จากคริปโต

สร้างรายได้จากคริปโต Crypto คือการลงทุนและสินทรัพย์ที่ให้ผลกำไรในหลายรูปแบบไม่ว่าจะเป็น Active หรือ Passive Income ลองมาดูกัน

 1. ซื้อแล้วถือเลย
  ซื้อถูกขายแพงเป็นหลักการที่สามารถนำมาใช้ในการลงทุน โดยการซื้อสินทรัพย์เพื่อการลงทุน และถือมันไว้จนกว่าจะมีมูลค่านั้นจนกว่าคุณจะพอใจและขายเพื่อทำกำไรในตลาด เป็นแนวคิดเดียวกับการลงทุนใน Crypto (คริปโต) แต่คำถามคือคุณจะพอใจกับผลตอบแทนเท่าไหร่? ขึ้นอยู่กับความเสี่ยงที่แต่ละคนจะได้รับ ดังนั้นหากคุณชอบวิธีนี้เพียงแค่ซื้อและถือไว้จนกว่าคุณจะพอใจกับการคืนสินค้าและขายมัน
 2. กินปันผล
  Cryptocurrency มีให้บริการ (cryptocurrencies) บางอย่างที่คุณสามารถหารายได้จากการถือครองไว้ในช่วงเวลาหนึ่ง นี่เป็นวิธีที่ค่อนข้างปลอดภัยที่เรียกว่าการปักหลักซึ่งคุณสามารถทำได้โดยการถือครอง Cryptocurrency (สกุลเงินดิจิทัล) วางไว้ใน Wallet (Digital Wallet) ที่รองรับในช่วงเวลาหนึ่งคุณจะได้รับเงินปันผล คล้ายกับการที่คุณได้รับเงินปันผลจากหุ้น
 3. อาร์บิทราจ
  เป็นวิธีที่ง่ายและรวดเร็วในการทำกำไรจากการลงทุนใน Cryptocurrency (สกุลเงินดิจิทัล) โดยการซื้อเหรียญที่มีราคาถูกในตลาดหนึ่งและขายในอีกตลาดหนึ่งในราคาที่สูงขึ้น ซึ่งเป็นวิธีที่สามารถทำกำไรได้อย่างง่ายดายโดยวิธีนี้เรียกว่า Arbitage
 4. ลงทุนในเหรียญที่หลากหลาย
  ในขณะที่บิทคอยน์ (Bitcoin) เปรียบเสมือนพี่ใหญ่ในอุตสาหกรรม Cryptocurrency (คริปโตเคอเรนซี) แต่ยังมีเหรียญอื่น ๆ (altcoins) ที่มีแนวทางของตัวเองเช่น Ethereum (Ethereum) หรือ Ripple (Ripple) ให้ลิ้มลองในการลงทุน Crypto (Crypto) ของคุณ

สร้างรายได้จากคริปโต

Crypto is an investment and profitable asset in many forms, whether active or passive income, let’s take a look.

 1. Buy and hold it.
  Buy cheap sell expensive is a principle that can be used to invest in capital. By buying any assets for investment. And hold it until it has that value until you are satisfied and sell it for profit in the market. It’s the same concept as investing in Crypto (Crypto), but the question is, how much of a return will you be satisfied with? It depends on the risk that the individual is taking. So if you like this method, just buy and hold until you’re happy with the return and sell it.
 1. Eat dividends
  Cryptocurrency is available Some (cryptocurrencies) that you can earn by holding them for a certain amount of time. This is a relatively safe method called staking, which you can do by holding. Cryptocurrency (cryptocurrencies) placed in the supported Wallet (Digital Wallet) for a certain period of time you will receive dividends. It’s similar to how you get dividends on stocks.

3.Arbitrage
It is a quick and easy way to profit from investing in Cryptocurrency (cryptocurrencies) by buying coins that are cheap in one market and selling them in another at a higher price. Which is a way that can be easily profitable by By this method it is called Arbitage.

4.Invest in a variety of coins
While Bitcoin (Bitcoin) is like the big brother in the industry. Cryptocurrency (cryptocurrencies), yet there are other coins (altcoins) that have their own approach, such as Ethereum (Ethereum) or Ripple (Ripple) to be tasted in Your Crypto (Crypto) Investment

ติดตามสาระและวิธีหางินได้ที่นี่ >>>> คลิ๊ก <<<<

สาระความรู้เพิ่มเติม  : Google ufabet

ใส่ความเห็น